Bemutatkozás

A Jéwé Kft. Magyarország és a régió vezető barkács és lakberendezési termékeket forgalmazó nagykereskedelmi vállalkozása. Cégünk több mint 6000 m2-es raktárbázisában 2500 különféle terméket tart folyamatosan készleten, és ezeket rövid határidőn belül, kifogástalan csomagolással szállítja belföldi és a környező országokban lévő partnerei részére. A Jéwé Kft. büszke arra, hogy olyan nemzetközileg elismert cégeket tudhat partnerei között, mint a Praktiker, Obi, Baumax, Bricostore, Bauhaus, Auchan, Cora, hogy csak a legnagyobbakat említsük. További több száz kis és közepes méretű vállalkozás is nagy megelégedéssel vásárolja a Jéwé Kft. termékeit. Partnereink nagyra értékelik, hogy nemcsak termékeket, hanem komplett megoldásokat és számos szolgáltatást is kínálunk. Új termékek kiválasztásához partnereinknél szaktanácsot adunk, a megfelelő árubemutatáshoz javaslatot és bemutató állványt biztosítunk. Nyílászáróink szakszerű beépítésére országos szervízhálózatot építettünk ki.

Fő célkitűzésünk, hogy termékeinket jó minőségben, kedvező áron és gyorsan biztosítsuk vevőinknek. E célunk elérését több mint egy évtizedes beszállítói kapcsolataink, magas fokú szervezettségünk, rugalmasságunk és kiemelkedően hatékony szállítmányozási kapcsolataink garantálják.

Reméljük, hogy a weboldalon szereplő termékek felkeltik érdeklődését és mihamarabb Önt is partnereink egyre bővülő körében üdvözölhetjük.

A CanDo márkáról

A CanDo márkanév alatt a barkácstermékek széles választékával találkozhat, ezáltal saját stílust alakíthat ki. A CanDo termékek könnyen beilleszthetők szinte valamennyi belső térbe.

Hangulat

Az egyéni hangulat fontos része a valódi otthonnak. A CanDo termékekkel ezt könnyen megteremtheti, magának A széles választéknak köszönhetően mindig megtalálja az ízlésének legjobban megfelelő termékeket.

Egyszerű beszerelés

A CanDo termékek egyszerűen szerelhetők minden környezetbe. Egyértelmű útmutatók segítik a helyes beszerelést. A CanDo termékeket nagy odafigyeléssel készítjük. Az eredményt azonnal élvezheti.

CanDo minőség

A CanDo termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy otthonában az Önnek megfelelő hangulatot alakítsa ki. A CanDo termékekkel szemben magas minőségi követelményeket állítottunk fel. Minden termék meg kell feleljen a szigorú CanDo elvárásoknak. Ezt a beszállítóinkkal történő szoros együttműködéssel érjük el, amit már a tervezés fázisában megkezdünk és a szigorú, precíz áruátvételnél és kiadásnál fejezünk be. Ezért vállalunk minden részletre kiterjedő garanciát a CanDo termékekre.

A weboldalt készítette és üzemelteti:
Cookie beállítások